Vil skrive bok

Jeg tror jeg må få tatt denne drømmen til virkelighet. Er det noe jeg alltid har drømt om så er det å få gitt ut min egen bok. En bok om meg og min oppvekst. For dere som ikke kjenner meg, så har jeg slitt en del psykisk. Faktisk i mange år. Det er først for ett halvt år siden jeg har sett på meg selv som «frisk». Det er deilig å kjenne på den følelsen av og ikke gå på medisiner lenger, og samtidig føle at man fungerer fint i hverdagen. Jeg håper virkelig det fortsetter sånn, og at det nå endelig skal gå min vei.

Men – Jeg har alltid vært glad i å skrive. Både dagbøker for hånd, dikt og blogge for andre.  Jeg har alltid vært veldig ærlig, og delt mye av og om meg selv. Men jeg har ett mål om å skrive denne boka. Nei, faktisk to. Jeg vil dele min historie, men jeg ønsker å inspirere og motivere andre som sliter psykisk til og ikke gi opp håpet. For det er ett lys i enden av tunnelen. Du må bare gå og gå og ikke gi deg! Til slutt finner du lyset, og det gjør livet verdt å leve!  Ingen fortjener å ha det vondt. Ingen fortjener å slite psykisk. Alle fortjener å ha det bra. Dessverre sliter mange psykisk og har det ikke bra. Det er veldig trist å se!

Jeg tror jeg må bare sette i gang med boka! Starte, og jobbe med boka fremover! Jeg har jo ikke dårlig tid, men jo mer jeg skriver på den, jo fortere blir den mest sannsynlig gitt ut. En bok blir det uansett en dag! Det har jeg bestemt meg for! 

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737