Velkommen, mai måned

Laget i canva

April var en bra måned. Jeg hadde bursdag, og jeg er stolt over meg selv, da jeg klarte å fullføre ett av mine mål for businessen. Det var nemlig å få lagt ut ett hefte jeg hadde laget for salg!

I dag er det 2 mai 2020. Sola skinner, og jeg skal snart komme meg ut i det fine været. Ny måned med nye muligheter. Jeg har satt meg nye mål for mai, og er spent på hvordan denne måneden blir. Det er alltid så morsomt å oppsummere, og se tilbake på måneden som har vært.

Du aner ikke bare hvor frustrert jeg har vært. Jeg holdt på med å lage ett onlinekurs, og skulle teste kajabi i 28 dager. Jeg synes det var altfor teknisk, og knotete. Jeg banna og sverta.. Til slutt bare slettet jeg alt. Orket ikke mer. Jeg ble både trist og lei meg. Hadde lyst til å hive pcen i veggen. Jeg hadde lyst til å gi opp siden jeg ikke klarte. Jeg var sur og grinete, og skuffet over meg selv ett par dager. Men så begynte jeg å tenke på andre løsninger jeg kunne løse problemet mitt på. Jeg bestemte meg for å lage ett hefte! Så det er slik heftet ble til. Og nå sitter jeg her og er stolt over produktet jeg har laget. Jeg har planer om å lage en bokform av hefte i en mye lenger versjon etter hvert. Det gleder jeg meg kjempemasse til!

Jeg skal sørge for at mai måned blir enda bedre enn april, og jeg er klar for å nå nye mål!

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737