Tv slave

Søndag er den dagen man ikke skal gjøre en dritt, ikke sant? Det mest fornuftige jeg har gjort i dag må være at jeg har skrudd på oppvaskmaskinen, og skrudd den av når den var ferdig. Eller så har jeg ikke gjort en dritt. Rett og slett. Det er tross alt søndag. Det er lov å ta det helt med ro da. Nå har jeg sittet og sett på MasterChef Australia maraton på TLC kanalen. Nå ser jeg på farmen. Prøver. Jeg blogger jo også. Lagd meg en kopp kakao med vann. Æsj. Jeg må få kjøpt meg ordentlig kakao som jeg kan lage med melk og ha krem til. Dette blir ikke det samme. Er ikke helt fornøyd med helga. Dagen i går var gørr kjedelig, og dagen i dag er ikke artig den heller, men en smule bedre.

Nå gleder jeg meg kjempemasse til en ny uke i morgen. Ny uke med nye muligheter. I morgen har jeg ingen spesielle planer. Jeg tar en dag av gangen. Formen varierer fra dag til dag. Det bekkenet er ikke lett å skjønne seg på. Nå blir det å se ferdig farmen, strikke litt og så blir det nok natt her i heimen.

Håper du har hatt en fin søndag! 

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737