To do list december

♥ Se på julekalendere på tven – Ett must hver år er å følge med på julekalenderen som går på NRK: I år er det jul i svingen, og den gleder jeg meg til å se igjen. Synes den er utrolig søt. Jeg har også planer om å se jul i skomakergata på nrk nett tv. Mulig jeg vil se på noen av de andre som går også.

♥ Være ute i snøen – Jeg er som barna når snøen har kommet. Jeg må ut å leke i snøen, eller bare gå meg en lang gå tur. Jeg er også veldig glad i å ake, så jeg håper å få til det.

♥ Drikke kakao under pleddet – Ingenting er bedre enn å komme inn fra kulda. Finne kakao, og tulle seg inn under ett pledd. Gjerne sammen med en god bok.

♥  Se på julefilmer – Jeg tror desember er måneden i året jeg ser på mest filmer, og da julefilmer. Jeg synes det er så utrolig koselig, og det gir meg julestemning.

♥ Julemusikk – Det blir ingen jul uten julemusikk. Så det skal jeg høre masse på.

♥  Mini verksted – Juleverksted er noe jeg synes er utrolig koselig. Jeg synes det er gøy å lage ting, og håper å få til å lage litt julepynt, og kanskje noen julegaver.

♥ Bake – Jeg liker å bake, og spesielt koselig er det nå på denne tiden av året.  På lista mi over ting jeg vil bake, så gjenstår det å bake pepperkaker og risboller.

♥ Tilbringe tid med familie og venner – Julen er til, for å ha det hyggelig med familien og gode venner. Spise god mat, og bare være sammen. Det gleder jeg meg kjempemasse til.

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737