Takknemlighet

Jeg er så stolt av meg selv, og så glad. Jeg er så takknemlig for her jeg her i dag. Hvis jeg tenker tilbake på de tidligere årene jeg har levd, så er det overhode ikke noe jeg savner. Jeg har lært å sette mer pris på de små tingene i hverdagen. Spesielt nå som jeg har blitt mamma. Det er ikke mye som skal til for å glede meg.  Det kan være så lite som en kopp kaffe. Eller kanskje en klem, og få sove noen ekstra timer enn det jeg er vandt med eller bare det å lage meg ett godt måltid. Det kan være så lite, men også noe stort.

Det siste året har jeg nok blitt optimist.  Jeg er positiv og glad hele tiden, og det ønsker jeg å fortsette å være.  Jeg lærte å snu de negative tankene over til noe positivt.  Slet jo en del psykisk tidligere, og jeg er så glad for at jeg ikke har de destruktive tankene lenger. Unner virkelig ingen å slite. Det er ikke noe artig. Det er rett og slett helt jævlig.

Jeg tror alle kan bli flinkere til å være takknemlig for det de har. Før så skrev jeg ned 3 ting jeg var takknemlig for, men det gjør jeg ikke lenger. Egentlig så bør alle gjør det. Bli litt mer bevisst på de små tingene som gjør en glad.

Hva er du takknemlig for? 

1 visning0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737