Sport og kaffe


Riktig god dag til deg! Håper du har hatt en fin dag så langt? Håper du har sovet godt, og er uthvilt og klar for en ny dag. Jeg sitter her og ser på sport og drikker kaffe. Deilig start på dagen. Litt senere skal jeg i bursdag til tantebarnet mitt som blir 2 år i dag. Det gleder jeg meg kjempemasse til. Etter bursdag så får jeg besøk av en kamerat. Vi skal bare spise litt middag, og bare slappe av. Blir litt drikking, men ikke så mye. Man må jo kose seg litt ekstra siden det er lørdag. Men først skal jeg bare slappe av og kose meg med sport på dagen.

Hva skal du i dag?

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737