Snart er hverdagen tilbake

Det er veldig godt med fri, men jeg merker det skal bli godt med rutiner igjen. Vi begynte så vidt med rutiner og hverdagen igjen denne uka, fra mandag til torsdag. På fredag lot jeg Nicklas få fri, så vi var på tur til Sverige og en tur i Fredrikstad.

I morgen og tirsdag er det visst planleggingsdag i barnehagen, så det blir skikkelig langfri for Nicklas sin del.

Skal bli godt å få Nicklas i barnehagen igjen på onsdag, og så gleder jeg meg til å begynne å jobbe. Bare håper alt går etter planen. Vil ikke si noe om hvor jeg skal starte enda. Det vil jeg fortelle senere.

Håper alle har hatt en fin helg!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737