Snö of Sweden


Reklame


1. HER

2. HER

Over ser du mine 2 favoritter fra snö of Sweden kolleksjonen. Jeg har fått helt dilla på smykker i det siste. Vil gå med det hele tiden. Ønsker meg enda flere smykker i samlingen min, da jeg ikke har så veldig mange smykker fra før. Hva synes du om disse 2 halskjedene? Er de ikke fine? Fant dem inne på smykker.no sine sider.  Klikk deg gjerne innom for å se alle Snö of Sweden halskjedene de har.

Er du glad i smykker?

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737