SMå HVERDAGSGLEDER

Happy girl

Jeg har blitt flink til å sette pris på de små øyeblikkene i hverdagen. Det kan være så lite som bety noe, men allikevel bety enormt mye. Det kan være små enkle som du gjør. Du kan føle på mestring og glede.

Stopp opp, og tenk etter. Har det skjedd noe som gjorde deg glad i dag? Det kan være at noen har smilt til deg selv, du har hatt en samtale med en person som fikk deg i godt humør, en kopp kaffe osv. Listen er uendelig. Det finnes ikke noe fasit på hva som gjør deg glad.

Her er noen av mine hverdagsgleder:

  1. En kopp kaffe

  2. Når sønnen er glad

  3. Ett smil fra en annen

  4. En klem

  5. Samtaler med noen jeg ikke prater med ofte som jeg treffer på

  6. Ha tid til å lese bok

  7. En gå tur

Hva gjør deg glad?

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737