Sko fra nellyEr det noe jeg trenger, så er det nye sko. Nå har jeg sittet på nelly.com og sett på sko i en liten stund. Jeg fant disse fire parene som jeg ønsker meg. Håper jeg kanskje får råd til å kjøpe meg noen av disse, eller at jeg kanskje kan få det i bursdagsgave i april når jeg har bursdag. Skulle ønske jeg var rik iblant. Kunne kjøpe alt det jeg har lyst på. DET hadde vært noe det!

Hva synes du om disse 4 skoparene? 

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737