Skjerp deg, Charlotte

Denne kommentaren fortjener å vises! Fikk den for ca en time siden, så jeg tenkte jeg skulle gi «Mona» ett skikkelig svar.

Det stemmer at jeg ikke har noe utdanning innen psykisk helse, men ernæring? Hvor finner du om mat på denne bloggen? Mulig jeg kanskje har delt noen middager eller slikt, men det er ikke det jeg deler ofte om. Det må da være lov å skrive om psykisk helse uten å ha en utdanning? Jeg skriver om psykisk helse, da jeg har slitt psykisk i mange år. Jeg deler mine erfaringer, og ting jeg lærer på veien etterhvert som jeg lever.

Så, Mona, om du ikke liker det jeg skriver. La være å besøke bloggen min!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737