Søndag – den kjedeligste dagen i uka


Nå må være noe med at man skal holde hviledagen hellig. Jeg hater søndager. Det skjer ingenting. Det er så stille overalt. Ikke det at det skjer så mye i ukedagene heller, men det skjer allikevel litt mer.  Det merkes at det er ferie, og lite å finne på. Alle er borte. Det er synd man ikke har råd til å reise på noe skikkelig ferie, men jeg prøver å ta en dag av gangen, og koser meg så godt jeg kan. Jeg må nok bli flinkere til å prøve å spare penger. Men det er ikke så lett når man har regninger og de vanlige månedsutgiftene fra før.  Man blir jo ikke akkurat rik av å få penger fra NAV.

I dag gjør jeg altså ikke en dritt. Jeg har lest litt bok, strikket litt, vært hos naboen og spist pizza og sett en film og ellers ingenting. Det blir nok bare å slappe av resten av kvelden før senga kaller. Merker jeg har vanvittig dårlig med energi om dagen. Veldig trøtt, og vil helst sove hele tiden.  I morgen skal jeg hvertfall sørge for å få gått meg en tur.

Håper du har en fin søndag! 

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737