Regn regn regn

Hentet på pixabay.com

Regn, regn og atter regn. Nå merker jeg at jeg er veldig regn. Det er ett typisk tegn på at høsten har kommet. Det har begynt å bli kaldere om morgenen også. Nå er det ikke lenge til stilongsen og ull klærne må hentes frem.

Nå går jeg bare å venter på skikkelig høst. Nydelige farger på bladene, så jeg kan ta meg en fototur å knipse høstbilder. Håper snart det kommer litt sol igjen. Å være ute i regn er jeg ikke noe særlig glad i. Gjør det kun når jeg må.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737