Pyntet til jul

Litt julepynt hos meg

Nå er vi inne i den siste måneden i året. Dette året har gått utrolig fort! Jeg har brukt helga til å pynte litt, men merker det er litt begrenset med hvor mye jeg kan pynte. Sønnen min er enda litt klåfingra, så har ikke turt å ha så mye fremme som han kan få tak i.

Jeg synes desember måned er den koseligste måneden i året. Måneden jeg skal bruke tid til å kose meg med venner og familie. Jeg tar meg «juleferie» fra sosiale medier fra den 16. Desember. Jeg kommer nok til å dele på instagram, men bloggingen og e-poster lar jeg da ligge til over nyttår igjen.

Jeg har mange mål for 2020, så jeg ser virkelig frem til ett nytt år!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737