Prøver å unngå stress

Hentet fra pixabay

Stress er noe mange kjenner til. Kanskje alle. Jeg merker at hverdagen er hektisk til tider. Det å være alenemor, og få kabalen til å gå opp kan til tider være krevende. I perioder stresser jeg mye. Spesielt uker hvor det skjer mye. Nylig hadde jeg stresshodepine, og jeg ble sittende å tenke på hvorfor jeg fikk det? Jeg fant ikke noe fasit, men det må nok ha vært fordi det ble litt mye en periode.

Nå prøver jeg å bli flinkere til å lytte til kroppen, og signalene den gir. Det synes jeg er vanskelig. Jeg prøver å ta ett roligere tempo, og sette av tid til å slappe av. For tiden går det i å lese bøker og strikke. Det er terapi for meg.

Jeg merker i perioder at hodepinen kommer, og det er ikke noe særlig. Jeg tror rett og slett jeg må investere i noen fysiotimer, så jeg kan få tips og råd til øvelser for nakken, skuldre og ryggen.

Jeg er så redd jeg skal gå på veggen. Det vil jeg ikke skal skje!

#alenemor #hodepine #stress

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737