Positiv og glad

Er det noe jeg ofte får ros for, så er det at jeg alltid smiler og er så glad. Det er bare sånn jeg er, og har blitt. Etter å ha slitt psykisk i flere år, så velger man å ta noen valg med seg selv. Jeg ser på meg selv som optimist. Jeg prøver å se lyst på ting. Er heller ikke den som gir meg med det første. Jeg har vært gjennom mange nedturer, men jeg har blitt en fighter. Jeg sloss for det som betyr noe for meg. Jeg tror jeg kanskje er flink til å skjule følelsene mine til tider. Selv om jeg har en dårlig dag, er syk eller noe annet – jeg smiler uansett.

Jeg håper jo også at smilet og positiviteten min kan smitte over på andre. Jeg er så lei dårlige holdninger, og dårlige tanker. Orker ikke bruke tid på folk som drar meg ned, eller ting jeg ikke ønsker å bruke energi på. Da fokuserer jeg heller på det som betyr noe for meg. Jeg vil ha det bra med meg selv, og jeg vil selvfølgelig at Nicklas skal ha det bra. Det er det som teller!

Smil og vær glad for hver dag som går, så skal du se hvor mange venner du får!

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737