Pakke i posten

I dag fikk jeg endelig pakken min fra coverbrands i posten. Nemlig tørr shampoo og en rouge. Nå glemte jeg å ta bilde av rougen, så dere fikk sett fargen, men det kan jeg godt vise dere senere. Tenkte å vise dere hva jeg har i sminkepungen min snart, hvis dere vil se? Nå blir det faktisk første gang jeg prøver tørr shampoo. Jeg har aldri prøvd det før, så jeg gleder meg veldig til å teste den ut. Jeg vasker jo håret annenhver dag, men synes egentlig det er altfor ofte. Derfor tenkte jeg heller å bruke tørrshampooen litt, så jeg ikke trenger å vaske håret hele tiden.

Det fulgte også med noen vareprøver i pakka. Jeg sitter faktisk og drikker den ene pukka teen nå mens jeg blogger. Den til venstre. Smakte utrolig godt! Skulle tro coverbrands visste at jeg var gravid pga navnene på teen.

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737