Ordner seg for snille piker

Happy girl

Nå ser jeg frem til mandag. Da begynner jeg nemlig å jobbe. Det skal bli utrolig spennende, og jeg gleder meg kjempemasse. Kan ikke huske sist jeg var i en jobb, så dette håper jeg blir bra. Skal jobbe med telefonsalg. Det er ett veldig krevende yrke, så jeg er veldig spent på om jeg takler det. Jeg sliter jo litt psykisk, men samtidig føler jeg ikke det er så mye at jeg tror det vil gå utover psyken min. Redd det kan bli litt mye, men allikevel ikke.

Å være alenemor i seg selv er krevende, og jeg har jo diverse møter jeg må følge opp. Og jeg gå på skole. Men jeg tror det skal gå fint bare jeg er flink til å planlegge. Og nå må jeg nok sette opp budsjett. Sørge for at jeg alltid har diesel. Men det skal jeg fint klare. Noen salg, så er det i boks. Til uka vil jeg ihvertfall ha minst 2 salg. Det er målet mitt.

Det skader ikke å prøve. Jeg tar sjansen, og har trua på at dette skal gå veldig fint!

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737