Nytt innkjøp; Bio Oil


Dette produktet her er vel for godt til å være sant eller? Jeg leste at dette kan fjerne strekkmerker, arr, ujevn hudtone, aldrende og tørr hud. Det skal hjelpe mot dette ved bruk av denne 2-3 ganger i uka i 3 mnd. Så da må jeg vel bare teste å se. Jeg er litt sånn skeptisk til produkter som sier de kan fjerne ditten og datten, for jeg har aldri hatt trua på slike produkter. Men funker det, så skal jeg selvfølgelig skryte av produktet opp i skyene etter å ha fått testet det ut. Jeg har nemlig noen strekkmerker på lårene jeg gjerne skulle ha fått fjernet, så nå er det bare å teste i vei.

Har du prøvd det før? Hvordan funket det på deg?

Charlotte ♥


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737