Nytt år, nye mål og muligheterRiktig godt nytt år!


Kalenderen viser 8 januar 2021. Det nye året er godt i gang, og jeg har gledet meg masse til å ta fatt på dette nye spennende året. Jeg er spent på om hverdagen kan bli normal igjen på grunn av COVID-19. Slik det ser ut nå, så øker smitteantallet hele tiden. Jeg er ikke helt overbevist enda, men håpet er her. Jeg startet tidlig i desember med å sette mine mål, og føler jeg har en veldig god start på det nye året.


Har du fått satt deg nye mål for året, og laget deg en konkret plan?

Når man sliter psykisk og skal sette seg mål kan det være en stor utfordring. Bare tanken på å sette seg mål kan være veldig overveldende. Jeg husker selv når jeg hadde det vanskelig. Jeg bare tok en dag av gangen, og orket ikke sette meg noe mål i det hele tatt. Før helt til slutt - da jeg bestemte meg for at nok var nok.


Jeg har noen tips til deg som sliter psykisk, og som har ett ønske om å sette deg mål. Det å ha mål å jobbe mot er veldig kjekt å ha, så du blir motivert. Selv om det kan være krevende, og vanskelig. Den beste følelsen er når du har satt deg ett mål, og klart å gjennomføre det.


Her er mine tips:

  1. Ikke sett for store mål. Det skal være litt utfordrende, men samtidig gjennomførbart.

  2. Sett ikke for mange mål. Det er lurt å ha 3 store mål, og dele de opp i delmål. Husk å skrive de ned på ett ark med penn og papir, eller på telefonen. Det er lurt å ha de synlig, så du ser de hver dag. Sett gjerne også en tidsfrist hvis du føler det er riktig for deg.

  3. Trenger du hjelp og støtte fra noen andre, for å nå målet ditt? Tenk etter om hvem du trenger hjelp av, og tørr å ta kontakt.

  4. Bli ikke skuffet om du ikke klarer å nå målet ditt. Vær stolt over at du har prøvd. Det funket ikke denne gangen. Da kan du prøve igjen en annen gang.

  5. Husk å ta små skritt av gangen.

  6. Lag en konkret plan, og få det inn i kalenderen din for når og hvordan du skal jobbe mot å nå målet ditt.


Synes du det er vanskelig å sette deg mål, og lage en plan? Jeg har så lyst til å hjelpe deg. Jeg har ett ønske om at 2021 skal bli ditt beste år. Ta gjerne kontakt hvis du ønsker 1-1 veiledningssamtale, så kan vi sammen sette dine mål og lage en plan.


Lykke til med dine mål og drømmer!


Klem fra


Charlotte Hagen

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737