Nyttårsforsetter

2017 går mot slutten. Når jeg ser tilbake på dette året som har vært, så har det vært både oppturer og nedturer som de fleste opplever. Mest takknemlig er jeg, for at jeg bor i en leilighet jeg trives veldig i. Jeg har fått mer orden på livet, og jeg har blitt frisk. Jeg føler ikke at jeg sliter psykisk lenger, og det er en fantastisk følelse å ha. En følelse jeg ikke har kjent på mange år. Dette året er virkelig året hvor ting har gått den riktige veien, og jeg håper det fortsetter slik fremover.

Nå kan vi legge dette året bak oss, og se frem mot ett nytt år. 2018 er like rundt hjørnet. Jeg er veldig klar for ett nytt år. Tror det har mye med at jeg er gravid, og venter en liten gutt i mars som gjør at jeg gleder meg ekstra masse.

Her er mine nyttårsforsetter:

♥ Få mer orden på økonomien ♥

Siden jeg ikke har noe jobb, så mottar jeg penger fra NAV. Nå er det en forvalter på NAV som styrer pengene for meg, da jeg har vært veldig dårlig med å styre økonomien min tidligere.  Hver uke får jeg «ukelønn» fra NAV. Rett og slett for å kunne klare å styre pengene mine bedre, og ikke bruke opp alt på en gang.

I 2018 ønsker jeg å bli flinkere til å styre pengene mine selv, og lyst til å få mer ansvar for en litt større sum. Kanskje motta penger hver 14 dag i stede? Jeg tenker at jeg kan skrive budsjett, så jeg klarer å holde mer orden på hvor mye penger jeg skal bruke på.  Målet mitt er jo å kunne styre økonomien min helt selv til slutt.

♥ Bli en god mor for Nicklas ♥ Jeg er gravid, og venter en liten gutt. Har termin 13 mars. Over nyttår må jeg få skrevet en liste over hva jeg mangler, så jeg kan få kjøpt inn det jeg mangler og trenger før lillegutt kommer til verden. Han kan jo komme når som helst, så jeg vil ha alt på plass tidligst mulig. Jeg kommer nok til å pakke til meg og lillegutt ganske tidlig også, for plutselig skjer det noe.

Jeg skal gi all min kjærlighet til Nicklas når han kommer, og være der 100 % for han. Det er nok mye jobb med å ha barn, men jeg ser virkelig frem til det. Det er så verdt det. Jeg kan neste ikke vente. Gleder meg så veldig til å få han i armene mine.

♥ Få meg jobb, eller begynne på skolen ♥ Det blir nok ikke aktuelt med det første å få seg en jobb eller gå på skole, men så fort jeg får muligheten til det, så skal jeg det. Jeg har veldig lyst til å ta generell studiekompetanse, så jeg kan gå på høyskole senere. Eller så håper jeg å komme i en jobb jeg kan trives i. Jeg tenkte kanskje å få til å ta generell studiekompetanse som nettstudie. Men det må nok vente til lillegutt er over 1 år, og har begynt i barnehagen.

♥ Tilbringe mer tid med familie og venner ♥ Noe som er veldig viktig er familien. Du har helt avhengig av å ha de rundt deg. I 2018 skal jeg bli flinkere til å tilbringe mer tid sammen med familie og venner. Spesielt besteforeldrene mine. Man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vet selv at jeg kan bli flinkere til å ta kontakt og være med de. Jeg kommer også til å bli flinkere til å holde kontakten med de få vennene jeg har. Det er så utrolig viktig å ta vare på de som betyr noe for deg.

♥ Bli flinkere til å spise frukt og grønt ♥ Når det gjelder grønnsaker og frukt, så er jeg ikke noe særlig flink til å spise det. Jeg prøver, men jeg vet jeg kan bli flinkere. Kommer til å bruke 2018 til å bli flinkere til å spise mer variert, og spise mer grønnsaker og frukt. Og fisk! Jeg er egentlig ganske flink til å spise veldig variert, men jeg vet jeg kan bli enda flinkere også.

♥ Få i meg mindre sukker ♥ Jeg er altfor glad i søtsaker. Spesielt svak for sjokolade generelt. Jeg kjøper meg ofte med en sjokolade fra butikken, eller så har jeg blitt veldig glad i sjokolademelk. Kommer til å være strengere med meg selv, og heller prøve å kose meg kun på lørdager. Jeg får heller bytte ut søtsakene med grønnsaker, frukt og nøtter.

♥ Bedre tannhygiene ♥ Ok, jeg innrømmer det. Jeg er utrolig dårlig til å ta vare på tennene mine. Om kvelden er jeg så trøtt, så jeg går som regel rett i sengs for å sove. Jeg pusser kun tennene mine om morgenen, og det er jo altfor lite å pusse tennene sine kun 1 gang om dagen. Jeg som har så svake tenner bør jo helst pusse dem minst 3 ganger om dagen. Nei, her er det bare å skjerpe seg. På tide å kjøpe inn elektrisk tannbørste, tanntråd og munnskyll.

♥ Skrive bok ♥ Jeg går ofte og tenker på den boka jeg har så lyst til å skrive. Har vel kanskje ikke helt funnet ut hva den skal handle om, men sånn delvis. Jeg ønsker at den skal handle om meg, og min fortid. Hvordan det har vært å slite psykisk.  Jeg prøver jo å blogge en del om psykisk helse, for jeg ønsker å inspirere og hjelpe andre som sliter om at de ikke må gi opp. Det samme vil jeg med boka mi også. I 2018 kommer jeg til å bruke mer tid på boka. Finne mer ut om hva den skal handle om, og rett og slett bare begynne å skrive.

♥ Fotografere mer ♥ Jeg er jo egentlig veldig glad i å fotografere. Både mennesker, dyr og natur. I 2018 skal jeg bruke speilreflekskameraet mitt enda mer, og få tatt enda flere bilder. Har blitt veldig lite fotograferingen dette året, så jeg må virkelig få kommet meg mer ut og tatt flere bilder.

Ja, dette ble da noen nyttårsforsetter. Det er sikkert mer også, men det er dette jeg kommer på nå. Synes jeg har fått meg veldig bra nyttårsforsetter å jobbe med. Håper du likte dem! Fortell meg gjerne hva dine nyttårsforsetter er også.

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737