Noen av mine strikkeprosjekter

Jeg har fått skikkelig strikkedilla i det siste! Synes det er utrolig avslappende og moro. Jeg føler meg ikke så veldig dreven enda, men øvelse gjør mester. Man må jo bare prøve seg frem. Det er mye jeg har lyst til å strikke, så jeg blir ikke arbeidsledig med det første. Akkurat nå driver jeg og strikker nye tubesokker. Når jeg er ferdig med dette paret så har jeg lyst til å strikke både kluter og kanskje en nisselue. Har egentlig også lyst til å strikke flere sitteunderlag. Sitteunderlag er jo en fin julegave å gi bort i gave.

Jeg får se hva jeg ender opp med. Kanskje blir det nisselue. Ønsker meg jo nisselue. Kommer nok til å strikke kluter og flere sitteunderlag senere uansett.

Hvis du har lyst til å følge med på strikkinga mi fremover, så har jeg laget en side på facebook. Gå gjerne inn og lik den HER

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737