New week

Endelig er det mandag. Ny uke med nye muligheter. Det nye året er i gang. Hvordan har starten på 2020 vært for deg? Helt ærlig, så har min start ikke vært så bra som jeg hadde håpet. I det siste har jeg merket at jeg har vært veldig sliten, og hatt lite energi. Jeg tror mye skyldes været. Jeg tror også at det har mye at jeg har vært så stressa. Jeg er så ivrig etter å jobbe, for jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre. Så mange spennende prosjekter, og så mye jeg ønsker å produsere. Også står jeg der uten en plan, og bruker masse energi til å gjøre ingenting. Aner ikke hvor jeg skal starte, og har ikke laget en konkret nok plan. Også driver jeg ofte med flere prosjekter på en gang, og så blir det bare kaos. Ett stort kaos, faktisk. Jeg prøver å kjenne etter hvilket prosjekt som roper mest etter meg, men det endrer seg fort.

I dag startet jeg morgenen med å skrive. Jeg har en drøm om å gi bort en bok, men jeg føler allikevel jeg ikke har nok å skrive. Mye av det jeg vil skrive vil jeg også ha i kurset mitt også, så her må jeg tenke ut en god plan. Nå er det jo ikke sånn at jeg skal bli boka i dag, så jeg har fortsatt god tid.

I dag skal jeg bare bruke tiden på å slappe av, dusje og en tur til legen. Eller så må jeg handle inn litt mat. Jeg skal også gjøre lekser. Jeg liker rolige mandager med en myk start på uka.

Håper du får en strålende mandag!

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737