New in; Snøkrystall

Sponset

Endelig nytt smykke i hus. Er det noe jeg aldri får nok av så er det smykker.  I samarbeid med korspaahjertet fikk jeg lov å velge meg ett smykke til meg selv. Jeg hadde nylig konkurranse på bloggen hvor en av mine lesere kunne vinne en ring med rosa stener på, og som takk for samarbeidet fikk jeg derfor ett smykke selv.  Jeg valgte dette snøkrystall kjedet, da jeg synes det er så utrolig fint. Nå gleder jeg meg til å ta det i bruk. Ønsker du å kjøpe snøkrystall kjedet, så finner du det HER.  Anbefaler forresten alle å ta en titt innom hjemmesiden deres. Masse flotte smykker der. Du finner hjemmesiden HER.

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737