New in; Lærmaske


For en liten stund siden bestilte jeg meg en ny ansiktsmaske. Det er vel mer en lærmaske. Jeg prøvde den for første gang i går, eller når det var. Er meget fornøyd med den så langt, og gleder meg kjempemasse til å se resultater etterhvert. Prøvde å ta noen bilder som kanskje kan vise hvor uren hud jeg har i ansiktet. Jeg har en del svarte porer som jeg ønsker å bli kvitt. Herregud så feit jeg ser ut når jeg tar bilder fra siden. Fysj. Men men. Nå skal jeg bruke den jevnlig 2-3 ganger i uken, så håper jeg å se forskjell etterhvert.

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737