Nedbemanning i kommunen

Bildet er hentet fra pixabay.com

I går fikk jeg en trist beskjed. Jeg ble skikkelig forbanna når jeg fikk høre det, rett og slett. Nå legges dagsenteret til psykisk helse i min kommune ned. Vel, vi som benytter oss av dagsenteret fikk tilbud om det skulle være oppe en hel dag, eller to halve dager. Det er jo ingenting!! Jeg er så frustrert, trist og lei meg. Så mange følelser på en gang.

Ikke bare på vegne av meg selv, men alle andre som benytter seg av dagsenteret også, så er dette veldig trist. På dagsenteret har det vært ulike aktivitets grupper som hobbygruppe, matlagingsgruppe, turgruppe, strikkegruppe, tanker og refleksjonergruppe og hobbygruppe. Det har også vært drop in hvor folk har hatt muligheten til å komme uten å melde seg på noe gruppe. Mange har hatt god nytte av å være der. Ha ett møtested hvor man kan være sosiale. Ha noen å prate med. Det å være sosial når man sliter psykisk er alfa omega. Det hjalp meg mye da jeg slet psykisk, og skulle få det bedre med meg selv.

Jeg synes alltid det har vært godt å ha noe å gå til når jeg har hatt behov. Nå har jeg ikke det tilbudet lenger. Jeg brukte det stedet, for å komme meg ut å være sosial. Drikke kaffe, strikke og prate med de andre som var der. Jeg har ikke så stor vennekrets, så det å ha den muligheten har vært gull verdt for meg.

Nå må rådmannen i Lunner skjerpe seg. Hvor har pengene blitt av? Har alt gått til det nye sykehjemmet som kommer på Harestua? Nå nylig har det vært så stor fokus på selvmord etter at Ari Behn tok sitt eget liv. Hva tror du vil skje med oss i Lunner nå som vi ikke har noe sted å gå til lenger?

Det skal ikke være sånn! Noe MÅ gjøres!

3 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737