Når jeg har skrivesperre

Hentet fra pixabay

Når jeg har skrivesperre, noe som egentlig skjer veldig ofte, så bruker jeg å finne inspirasjon. Det kan være fra folk jeg følger på instagram, gründere eller andre bloggere. Det hender også at jeg leser artikler som kan gi meg inspirasjon. Iblant søker jeg også opp «tips til hva man kan blogge om» på google. Iblant tar det tid før jeg finner noe å skrive om, og iblant tar det veldig lang tid. Har jeg ikke noe å skrive om, så lar jeg gjerne det går noen dager så jeg kan tenke ut noe å skrive om også.

Målet mitt med bloggen er å prøve å gjøre det så personlig som mulig. Det er det jeg liker. Jeg vil være meg selv, og ingen andre.

Jeg håper du som leser liker det jeg skriver. Jeg setter utrolig stor pris på at du tar deg tid til å lese. Tusen takk!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737