Mine mål og drømmer

Nå når jeg kikket i drømmeboka, så innser jeg at jeg har mange mål og drømmer. Ikke bare for 2020, men sånn generelt ellers også. Jeg tenkte jeg skulle dele alle mine mål og drømmer med dere. Målet på lang sikt er jo selvfølgelig å klare å nå alle sammen, og det er jeg sikker på at jeg greier med god planlegging og struktur også.

Livsstil: – Bli flinkere til å spise sunnere – Drikke mer vann – Gå mer turer – Slutte å røyke Relasjoner: – Bli flinkere til å besøke familien – Skape nye relasjoner på SoMe – Være mer sosial sammen med andre Meg og Nicklas generelt: – Bli kvitt gjeld – Kjøpe leilighet – Ta med meg Nicklas på ferie Utdannelse/Kurs: – Ta ferdig salgs og kontorfaget studie jeg driver med nå – Videreutdanning innen markedsføring – Ta NLP coach e.l. coachingkurs Jobb/Karriere: – Økonomisk frihet – Inspirere og hjelpe andre – Jobbe for seg selv (selge produkter, onlinekurs) – Bli god på å holde livesendinger – Holde foredrag på skoler om psykisk helse og mobbing – Gi ut bok Hobby: – Fotografere mer – Strikke julegaver til alle kjente og kjære å gi til jul 2020 – Kjøpe mindre bøker, og heller låne på biblioteket – Skrive Nye ting jeg vil lære: – Mindfullness – Yoga

Har du satt deg noen mål? Lyst til å dele noen med meg?

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737