Mine mål fremover

Jeg har tenkt litt, og kommet frem til langsiktige og kortsiktige mål. Ting jeg skal fokusere på fremover. Ting jeg føler jeg har behov for, og trenger nå. Hadde så lyst til å dele de med dere.

Everyone need a new fresh start sometimes

Langsiktige mål:

  1. Fullføre skolen/utdanninga jeg har startet på

  2. Begynne å jobbe litt innen salg. Finne ut hva slags type butikk jeg ønsker å jobbe i.

  3. Jeg sitter fortsatt på drømmen om å skrive bok. Jeg jobber med en bok nå. Håper å få gitt ut det som en e-bok når den er ferdig.

Kortsikige mål:

  1. Fokusere på ting jeg har lyst til å gjøre. Merker at jeg har brukt lite tid på mine hobbyer og interesser. Lysten har ikke vært der. Nå vil jeg grave det frem igjen, og begynne med det igjen. Jeg har planer om å fotografere mer, gå på turer, strikke og sette av tid til å skrive

  2. Jeg ønsker å bli flinkere til å besøke venner, familie og kjente.

Kanskje er det på tide for deg å sette deg ned, og finne ut hva du ønsker og vil. Jeg mener at alle bør ha mål. Mål for hva de ønsker å oppnå. Både privat og karriere messig. Er man mer bevisst på hva man ønsker her i livet, så har man også noe å jobbe opp mot.

Har du noen mål? Lyst til å dele de med meg?

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737