Mine beste tips til en bedre morgen

Jeg skal innrømme noe! Både jeg og sønnen min ELSKER å sove. Er det noe jeg hater, så er det stress. Derfor vil jeg gjerne gi deg mine beste tips til en fin morgen.

  1. Har du barn, så planlegg matpakker, hva de skal ha på seg av klær og finn frem så alt er klart til morgenen etter.

  2. Start dagen med en god frokost. Frokost er jo dagens viktigste måltid. Stek egg, lag deg noe godt. Ta deg god tid til å spise.

  3. Unn deg en kopp kaffe eller te sammen med dine mål og drømmer du har skrevet ned.

  4. Gå en tur. Frisk luft er godt for kropp og sjel

  5. Jeg liker å ha det ryddig, så jeg rydder alltid litt før jeg går å legger meg. Glass, kopper og lignende som ligger fremme. Jeg rydder også alltid lekene til Nicklas i lekekassa hans, så det er ryddig og klart til neste dag.

Hva gjør du for å få en god start på dagen?

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737