Min hjertesak – støtt en god sak i desember

Nourish the Children er ett konsept som ble startet opp av Nu skin. De jobber med å skaffe en jevn og økende tilførsel av næringsrik mat til verdens mest trengende barn. Fra Nourish the Children-initiativet ble etablert og frem til august 2016, overgikk antallet donasjoner 500 millioner måltider til feilernærte og sultende barn rundt omkring i verden. I dag blir det gjennomsnittlig donert 5 millioner måltider hver måned, noe som sørger for mat til mer enn 150 000 sultne barn.

Underernærte barn mangler næringsstoffer i kostholdet, noe som kan forhindre utvikling både av hjernen, benbygningen og immunforsvaret. Humanitær matvarehjelp består ofte korn og mais, og kan mangle visse essensielle næringsstoffer som er nødvendig for en sunn utvikling.

Hjelp meg å støtte underernærte barn og familie. En vitamealpose er nok mat til å gi ett barn 30 næringsrike måltider hver dag i en måned. Hvor fantastisk er ikke det? Da kan barna bli gode og mette!

Har du lyst til å hjelpe til å kjøpe en vitameal pose nå i desember?  Ta kontakt med meg på e-post ; cedvardsen305@gmail.com

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737