Meg om 10 år hvis jeg kunne bestemme

Hvis jeg ser 10 år frem i tid, og lar ingen hindringer stoppe meg. Ja, da ser jeg utrolig mye fint.Jeg har forhåpentligvis flyttet, og fått meg kjæreste som jeg bor sammen med.Nicklas har blitt eldre.Jeg har startet opp for meg selv, og driver egen nettbutikk. Eller så er jeg i en fast jobb jeg trives i.Kroppen er i god form. Jeg trener regelmessig, og synes det er gøy å trene.Flinkere med kostholdet. Spiser mer regelmessig, og får i meg mye frukt og grønt.Psyken og hodet er bedre. Anspentheten i nakke, skuldre og øverst i ryggen har forsvunnet.God økonomi. Bedre inntekter i måneden som gir meg litt mer økonomisk frihet.Jeg har vært på ferier med sønnen i ferier.Kjøpt meg bil jeg kan cruise rundt i.Jeg har gitt ut en bokStrikket masse, fotografert masse og lest mange bøker.

Det som er moro med å skrive slike innlegg er at man får skrevet ned drømmene sine. Man kan ta det frem senere, og se hva man har oppnådd og ikke.

Hvor er du om 10 år? Hvis ingen hindringer stopper deg.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737