Meg med krøller


Jeg har blitt så utrolig lei av å ha håret rett ned. Jeg har egentlig vurdert lenge å reise til frisøren å klippe meg, men så sparer jeg jo egentlig til enda lenger hår. Derfor har jeg både lyst til å klippe meg og ikke. I flere dager på rad har jeg nå øvd meg på å lage krøller med rettetanga mi, og jeg synes det ble fint når jeg lagde krøller i håret mitt i går kveld. Men det ser jo overhode ikke bra ut på bildene. Av en merkelig grunn så synes jeg krøller er fint. Vurderer egentlig sterkt å gå til innkjøp av en skikkelig krølltang, så jeg kanskje får enda flere krøller.

Hva synes du? Kler jeg krøller i håret?

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737