Lyst til å lage onlinekurs

Jeg har lenge ønsket å lage ett onlinekurs. Ett onlinekurs som skal være rettet mot de som sliter psykisk. Husker jeg startet på å forme kurset i desember, og nå frister det å finne det frem igjen. Jeg har funnet ett passende navn til kurset. Jeg ønsker at det skal hete «Bli en bedre versjon av deg selv». Synes det passer veldig bra til det jeg ønsker å formidle i kurset.

Jeg vil at kurset skal ha fokus på det å bli bedre kjent med deg selv som person. Kartlegge seg selv litt. Kanskje finne ut av noe som man ikke har vært klar over. Jeg tror at om man kjenner seg bedre, så er det også enklere å gjøre noe med psyken.

Håper å få onlinekurset mitt ferdig i løpet av 2020! Jeg jobber masse med det, og gjør alt jeg kan for at det skal bli så bra som overhode mulig!

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737