Laks med dill og sitron

Selv om formen min ikke var helt på topp i går, så orket jeg å lage meg en god middag. Jeg tenkte det var greit å få laget laks som planlagt, så jeg fikk i meg litt fisk. Fisk er absolutt noe jeg kan bli flinkere til å spise. Til middag ble det derfor laks med dill og sitron med poteter, agurksalat og sandefjordsmør. Jeg brukte oppskriften som jeg fant HER.

Maten smakte veldig godt! Jeg har aldri laget laksen slik før. Heller aldri laget agurksalat eller sandefjordsmør tidligere. Derfor var det ekstra morsomt å lage middag i går, så jeg fikk prøvd ut noe nytt. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat, men iblant så merker jeg at jeg mangler inspirasjon til hva jeg skal lage. Det er litt kjedelig å lage middag til seg selv i lengden også, men det går. Middag er både jeg og lillgutt avhengig av. Dette kommer jeg til å lage flere ganger!

Charlotte 

1 visning0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737