Kyllingfilet med fetaost og bacon med bakt potet


Siden det er lørdag i dag, så synes jeg det er morsomt å kose seg litt ekstra. Lage noe ekstra godt til middag. I dag ble det kyllingfilet med fetaost surret med bacon i fløtesaus. Oppi hadde jeg også paprika, purre og hvitløk. Til tilbehør ble det bakt potet og hvitløkssmør. Jeg har laget kyllingfilet med fetaost surret med bacon mange ganger før, men da har jeg som regel pleid å bruke ris og bernaise. I dag valgte jeg å prøve noe annet. Nemlig bakt potet. Jeg varmet til og med potetene i mikrobølgovnen. Var ei venninne som tipset meg det, så jeg måtte teste det ut. Alltid morsomt å prøve ut nye ting.

♥ Det smakte helt fantastisk ♥


0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737