Klar for en ny start

Nå ser jeg frem til tirsdag. Da begynner jeg nemlig på skolen. Jeg skal gå salgsfag og kontor og administrasjonsfaget. Det er på videregående opplæring for voksne. Det er hver tirsdagskveld fra klokka 18.00-21.15.

Jeg er kjempemotivert. Klar for å starte med blanke ark. Få meg en utdanning. Jeg gikk helse og sosial fag, helsefagarbeider, og var lærling som helsefagarbeider. Men da fullførte jeg ikke pga psyken. Nå er psyken min mye bedre enn den var, så da må jeg bare hoppe uti det, og prøve.

Jeg skal også begynne å jobbe etterhvert. I en barnebutikk. Vet ikke helt når jeg starter der enda. Det blir å prøve i noen dager først, og hvis de synes jeg klarer det, så får jeg forhåpentligvis fortsette. Håper selvfølgelig at jeg får muligheten til å jobbe der noen dager i uka.

Hovedfokuset mitt blir uansett skole. Det er det jeg har lyst til å prioritere først. Men jeg har samtidig lyst til å jobbe litt også, men ikke fullt. Skal jeg jobbe fullt, så klarer jeg ikke å gå på skole i tillegg.

Gleder meg kjempemasse. Spent på om psyken takler dette, eller om det blir for mye. Men jeg er innstilt på å klare det denne gangen. Jeg tror at så lenge man har en positiv innstilling, så kommer man mye lenger. Det er ihvertfall en god start!

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737