Julekalendere på TV

Jeg er som ei lita jente når julen kommer. Jeg må få med meg julekalenderne som går på TV. I år er det jo Jul i svingen på NRK. Jeg satt klistret til tven i går kveld og fulgte med. Jeg så også den nye julekalenderen på tvnorge som heter Jul i blodfjell.  Den var litt sær for min del, men jeg kommer nok til å fortsette å se den altså. Bare merker det blir en type homor som ikke helt treffer meg.

Men- ingenting er som de litt eldre julekalenderne som ikke har blitt vist på tven på lenge. Jeg ser derfor på jul i skomakergata og Amalies jul på NRK nett tv. Jeg synes de eldre julekalenderne er mye mer koselige å se på enn de nye. Kanskje fordi at det er de jeg forbinder med min oppvekst, da jeg var liten? Nei, de har sin egen kategori. Jeg er glad det ligger ute på nett.

Hvilken julekalender som har gått på TV er din favoritt?

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737