Jeg tar sommerferie


Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det eneste jeg har planlagt i sommer er ett par dager på camping i Moss. Det var også snakk om en tur til Bø sommerland, eller så tar vi dagene som det kommer. Regner med at det blir en del dagsturer. Vi skal spise mye grillmat og masse is. Det hører med.


Helt sommerferie blir det uansett ikke. Jeg skal bruke ferien til å planlegge hva jeg skal gjøre videre med businessen min til høsten.

Dette er noe av det jeg ønsker å gjøre til høsten:

  • Legge ut e-boken for salg som jeg jobber med, så fort den er ferdig

  • Lage nye podcast episoder til podcasten min

  • Starte opp med webinarer

  • Skrive blogg innlegg jevnlig.

I tillegg til alt dette, så vil det nok komme masse annet spennende også. Her er det bare å følge med på siden, så kommer det etter hvert til å bli lagt ut.


Ønsker deg en riktig god sommer. Nyt tiden sammen med dine kjente og kjære.

37 visninger2 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737