Jeg savner å ha en kjæreste


Nærheten. Kroppskontakten. Varmen. Tryggheten. Kyssing, Klining. Sex. Aksept. Kjærlighet. Forelskelse. Glede. Følelser. Trofastheten. Kommunikasjon.

Å ha en å være glad i. Vise følelser for hverandre. Bry oss om hverandre. Stille opp for hverandre. En som kan glede meg, og en jeg kan gi glede til. En jeg kan prate om alt til. Som både er en kjæreste og en bestevenn. En som jeg deler hjem med, og kan komme hjem til. En jeg kan lage middag med. Sove med. Dusje sammen med. En jeg kan kysse. En jeg kan ringe hvis det er noe, uansett tidspunkt. En jeg kan holde rundt. En jeg kan holde hånda mi med når vi går tur.  En jeg kan si de tre ordene «jeg elsker deg» til. Få barn med. Gifte meg med. Leve lykkelig med.

Savnet etter å ha en kjæreste er stor, men jeg vet at en dag så finner jeg den rette. Den kommer når en minst aner det ♥

Charlotte 


2 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737