«Jeg klarer ikke»

Bildet er hentet på pixabay

Jeg skal trå litt varsomt og forsiktig her, men jeg ønsker allikevel at du skal prøve å stoppe å si til deg selv at «jeg klarer ikke», «jeg blir aldri frisk» eller «jeg kommer aldri til å få det bedre med meg selv» osv.

Jeg hadde også disse tankene da jeg slet på det verste psykisk. Jeg trodde jeg skulle leve i mitt mørke lille hule for meg selv, og at jeg aldri i verden kom til å finne noe positivt i livet.

Det heter ikke «jeg klarer ikke», for alt går. Du må bare endre tankesettingen din, og heller se på det som en utfordring. Du må finne løsninger på problemet ditt, og så må du prøve å utføre de. F.eks «Jeg klarer ikke å få i meg noe mat idag, for ingenting frister». Å joda, du klarer å spise. Det skal du få til. Du må bare spise noe som innbydende ut. Mat med masse forskjellige farger hjelper mye. Er det hamburger som frister i dag, så gå og kjøp deg en burger. Det viktigste er at du får i deg litt mat, for mat og drikke + søvn er utrolig viktig.

Hver gang en negativ tanke kommer opp i hodet, skriv det ned, og skriv heller ned punkter for hvordan du skal løse det. Prøv deg deretter forsiktig frem med noe av det du har kommet frem til.

Dette gjorde jeg. Jeg pushet meg litt og litt, og hele tiden jobbet med at dette skulle jeg klare. Det tok tid, og ja, det var tøft. Prøv deg litt frem, og ikke prøv for hardt i starten. Ha ett mål om at du skal gjøre 1 ting du synes er litt vanskelig hver dag. Husk at jeg heier på deg, og er det noe du lurer på, så er du velkommen til å kontakte meg!

0 visninger0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737