Jeg har tro på meg selv

Smil og vær glad

Den viktigste egenskapen ett menneske kan ha er å ha tro på meg selv. Når jeg slet psykisk, så hadde jeg ikke tro på meg selv i det hele tatt. Jeg følte meg mislykket, og trodde at jeg aldri kom til å få det bra.

Men så… Jeg orket ikke mer. Jeg måtte gjøre noe med dette, så jeg bestemte meg. Jeg bestemte meg for at nok var nok, og at jeg måtte gjøre en endring. Jeg fikk stadig høre at det er jeg selv som må gjøre jobben. Det var jeg som måtte ville gjøre en endring, for at jeg skulle få det bedre. Jeg orket ikke ha det slik lenger, så jeg tok imot all hjelp jeg kunne få med åpne armer. Det var utrolig tøft i starten, men jeg bestemte meg for at dette skulle gå bra. Nå var det nemlig MIN tur til å få det bra.

Har du trua på deg selv?

Hvis ikke du har trua på deg selv, så kommer du heller ingen vei. Det er derfor viktig at du har trua på deg selv. Du må fortelle og godta til deg selv at du er bra nok! For det er du. Du er verdifull, og det finnes bare en av deg.  Alle og enhver fortjener å ha det godt. Jeg unner ingen å ha det vanskelig.

Når man har det vanskelig er det utrolig godt å ha noen å snakke med. Få ut tanker og følelser – bare få det ut. Om personen du forteller det til er så bekymra, og kontakter noen andre igjen, så skal du vite det at hun/han ønsker deg bare godt. Personen vil hjelpe deg. For meg betyr de nærmeste i familien, venner og min kontaktperson i psykisk helse utrolig masse. Hadde jeg ikke hatt noen som støttet meg i det hele tatt, så hadde jeg ikke vært her jeg er i dag.

Jeg merker at når jeg har trua på meg selv, så gir det en drivkraft til å stå på videre, for å nå de målene og drømmene jeg ønsker meg.

Hvis du ikke er villig til å gjøre en forandring, så vil du også fortsatt slite med akkurat det du sliter med nå. Det som hjelper meg når jeg ikke er helt fornøyd med ting, er å skrive om ting jeg vil forandre/gjøre noe med. Kanskje trenger man hjelp for å få forandret på noe fra noen andre, og kanskje er det noe jeg klarer å fikse selv. Derfor er det viktig at man tar skritt for skritt, og ikke gaper over for høyt over det.

Husk at jeg heier på deg, og at det er verdt endringen i lengden!

1 visning0 kommentarer

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737