Jeg har fått pakkekalender

Ohh shit! Den kjerringa er rett og slett gal! For en stund siden skrev jeg på facebook at jeg ønsket meg pakkekalender til jul. Tror du ikke gale Helene fra Grua kom med pakkekalender i sta? Helene er ei dame som har mange barn, så jeg trodde kanskje hun hadde nok med å gi til de. Men neida… Her slår hun til, og kommer med den største esken hun fant hjemme hos seg selv. Med 24 pakker.

Jeg har alltid visst hvem Helene er, da jeg er oppvokst på Grua selv. Ene sønnen hennes er like gammel som min storesøster, og de har gått i samme klasse. Eller så har jeg aldri hatt noe særlig tilknytning til verken hun eller barna hennes. Helene har jeg blitt venn med nå i senere tid gjennom dagsenteret til psykisk helse. Der går jeg til samtaler, og deltar i ulike aktivitetsgrupper.

Jeg ble så utrolig glad når hun kom, og jeg gråt når hun hadde dratt. Jeg ble så rørt! Jeg har ikke hatt pakkekalender siden jeg var lita. Og jeg som trodde det bare ble en billig sjokoladekalender på meg i år. Der tok jeg helt feil! Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg får i pakkekalenderen. Jeg deler det selvfølgelig her på bloggen med dere.

Nå kan fredag bare komme! Da skal julepynten fram, og jeg kan åpne pakke nr 1. Nå gleder jeg meg virkelig til jul! 

Hvordan julekalender har du?

Charlotte 

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737