Jeg har begynt med podcast


Jeg har lenge tenkt på at jeg skulle begynne med podcast, og endelig har jeg tatt motet til meg, og fått startet. Jeg har så mye på hjertet som jeg ønsker å dele med flere, og podcast er jo så populært. Jeg tenker jo at det skader jo ikke å prøve. Jeg synes det var veldig morsomt å spille inn de 2 første episodene som nå ligger ute.


Jeg kunne godt ha tenkt meg gjester etter hvert, men foreløpig blir det bare meg.Har du lyst til å høre på podcasten min, så finner du den HER


25 visninger

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 920 296 580