Jeg elsker kaffe

Jeg har blitt ei skikkelig kaffekjerring. Sikker på at jeg kunne ha levd av kaffe hvis det hadde vært næring i det. Jeg må ha kaffe om mårran når jeg står opp. Helst holde det jevnt med kaffe utover hele dagen. Og jeg må ha helt svart kaffe, eller så hender det jeg drikker kaffe mocca som kos. Det er så godt med noe varmt drikke, men jeg vet jo at for mye kaffe ikke er bra. Men jeg bare må ha det! Jeg tror jeg drikker bortimot 10 kopper med kaffe hver dag, så det er jo ikke det verste. Kjenner flere som drikker mye mer. For meg synes jeg det er mye. Men det er så godt!

Er du glad i kaffe? Hvordan foretrekker du kaffen din?

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737