Ikke klar for noe kjæreste

Kjærligheten får vente

Det er ikke de jeg har datet det har vært noe galt med, men meg selv. Jeg blir kjent med en fyr, møter han, blir ivrig og maser. Psyken svinger. Jeg får følelser, og så kræsjer det. Det er rett og slett JEG som er problemet.

Nylig datet jeg en fyr fra nærområdet. Vi har så og si møttes i hele sommer, og jeg merker det går i samme mønster. Samme mønster som alle de andre jeg har datet tidligere.

Han jeg nylig har datet liker jeg nemlig svært godt. Jeg så for meg en fremtid med han. At jeg og Nicklas etterhvert kunne flytte inn. Jeg gikk og håpet det skulle bli oss to, men nei. Det ble ikke meg og han heller. Og det har jeg full forståelse for nå i ettertid.

Før jeg begynte å date han, så var psyken min på topp. Etterhvert som vi datet, og ble bedre kjent ble psyken min dårligere og dårligere. Det irriterte meg. Jeg ville ikke vise mine vonde og dårlige sider. Jeg ville jo vise at jeg er ei oppegående jente. Ikke ei som sliter psykisk og bytter mening fra dag til dag. Jeg ville vise mine beste sider. Ikke de dårlige.

Jeg føler vi kjenner hverandre godt nå. Men jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake og begynne på nytt. Men jeg har bare vist hvordan jeg er. På godt og vondt. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg og han fortsatt er venner, for jeg har fått meg en god venn. En venn jeg føler jeg kan prate med om alt.

Men det er altså meg. Jeg er ikke klar. Jeg har så mye rundt meg som skjer hele tiden. Jeg har mitt, og han har sitt. Kjærligheten får komme til den kommer. Vet jeg har sagt det 100 ganger før, men jeg orker ikke bruke mer tid på det lenger. Jeg er så lei av å bli såret og knust. Psyken blir bare enda dårligere også av det.

Fremover blir det å fokusere på meg selv og Nicklas. Snart begynner jeg på skole, og jeg skal begynne å jobbe. Det får være mitt fokus fremover. Mannfolk lar jeg være. Det er best.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737