I love nu skin


Helt siden slutten av mai har jeg brukt produkter fra nu skin jevnlig. Jeg blir enda overrasket over hvor raskt man ser resultater. Og herregud så mange gode produkter jeg har blitt glad i. Mine favoritter er tannkremen og ansiktsmasken som du ser på bildet over. Det er også veldig mange andre produkter jeg har blitt glad i. Jeg har rett og slett blitt mer opptatt av å ta vare på huden. Både innenfra og på utsiden.

Denne fotkremen her har jeg også blitt veldig glad i – og jeg vet at den er veldig populær. Passer både for unge og eldre! Du ser fort endring om du har veldig tørre føtter, og smører denne på. Jeg bruker denne fotkremen 2-3 ganger i uka.

Jeg tror jeg har verdens beste jobb som selger så gode produkter. Jeg er nemlig opptatt av kvalitet, og da betaler jeg gjerne litt ekstra.  Så lenge jeg vet at det funker, og de er gode, så er det gull verdt ♥

Charlotte 


0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737