Hvorfor blogger jeg?

Jeg tenkte jeg skulle fortelle litt kort om hvorfor jeg har min egen blogg, og hvorfor jeg liker å skrive. Ikke sikkert det er så interessant for dere å lese, men tenkte allikevel å skrive noen ord om det.

Fra jeg begynte å slite psykisk, så har jeg skrevet dagbok for hånd. Noe jeg fortsatt gjør. For meg har det hjulpet å skrive ned ting som skjer i hverdagen, tanker og alt jeg rett og slett føler for å skrive. Ting jeg ikke ønsker å dele, og som kun jeg skal lese. Jeg har brukt det som terapi, da jeg føler det hjelper veldig å få skrevet ned ting.

Jeg har også alltid likt å dele ting jeg skriver. Dele noen av mine tanker med andre, og jeg synes det er veldig moro å få tilbakemelding på det man skriver om. Det gjør at jeg får lyst til å fortsette. Jeg merker selvfølgelig at når jeg har egen side at det er vanskelig å få folk til å lese. Jeg fikk mye mer respons på ting når jeg blogget på blogg.no, men jeg synes det er utrolig godt å ha noe eget. Da kan jeg bestemme mer selv.

Målet mitt på lang sikt er å kunne inspirere andre som sliter psykisk til å se fremover, og ikke gi opp kampen de har hver dag. Det er tøft å slite med psyken, og dessverre er det ganske vanlig. Men jeg tror at alt er mulig å gjøre noe med. Hvis man bare vil det nok, og jobber mye med mindset. Det er en STOR kamp å ta.

Jeg har også en drøm om å gi ut bok en gang i fremtiden. Når det blir vet jeg ikke. Men det er noe jeg virkelig jobber mot å få oppfylle en dag. Jeg må bare finne ut hva den boka skal handle om først.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737