Hvordan kan jeg hjelpe?I hodet er det kaos. Ett stort koas fylt med mange tanker. Jeg har ett så brennende ønske om å hjelpe andre som sliter psykisk. Vet bare ikke helt hvordan. Venter bare på at lampa skal gløde.


I starten før jeg så på dette som en business, da var jeg bare meg selv. Jeg brenner for åpenhet og ærlighet. Delt både oppturer og nedturer. Det samme gjelder også nå. Jeg deler bare mine egne erfaringer, tips og råd. Jeg bare tror ikke det hjelper i lengden. Det må mer til, og den kunnskapen har jeg kanskje ikke. Jeg har jo jobbet med å lage ett onlinekurs også, men jeg er ikke fornøyd. Føler noe mangler.


Jeg bruker derfor tid på å tenke akkurat nå. Prøver å finne nye løsninger. Kanskje må jeg kutte ut noe, gjøre noe annerledes eller bare fortsette med det jeg gjør. Det skal ikke være enkelt.


Jeg vet bare at jeg ønsker å hjelpe.

10 visninger

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 920 296 580