Hvordan det går med meg

Det er en veldig spesiell tid vi er i nå som Korona viruset herjer. Det er kjedelig når alt er stengt, men jeg synes egentlig det går overraskende greit. Barnehagen er jo egentlig stengt, men siden jeg er alenemor spurte jeg om å få lov til å ha Nicklas i barnehagen. Det fikk jeg lov til ,så han er i barnehagen mandager, onsdager og fredager fra 09.00 til 14.00. Det er utrolig godt med den alenetiden jeg kan få.

Siden jeg og Nicklas blir værende mye hjemme har jeg bestilt litt diverse påskegreier, så vi kan lage litt pynt. Nicklas hadde bursdag 10 mars også, så jeg har kjøpt litt nye leker til han. Det går veldig greit å ha han hjemme. Det er så utrolig fint vær ute om dagen, så vi er mye ute å leker i hagen.

På onsdagskvelden klarte jeg å skalle i en IKEA hylle på soverommet når jeg skulle legge Nicklas for å sove for kvelden. En blå figur datt ned og knuste, og jeg har slitt med hodepine etter det. Jeg mistenker at jeg kanskje har en mild hjernerystelse. Samme kvelden som jeg skalla, så ble jeg litt kvalm og brakk meg. Og siden hodepinen varer så lenge, så må jeg prøve å ta det så med ro jeg kan. Jeg begrenser tv titting, og generelt skjermbruken.

Sånn helt ærlig – jeg synes faktisk det er koselig å ha Nicklas mer hjemme nå enn før. Det lærer meg, og sikkert mange andre foreldre også, til å være kreative. Finne på nye ideer og løsninger til hva man skal finne på.

Jeg håper Koronaviruset gir seg før 17 mai, og at det ikke varer helt til sommeren! Jeg tar en dag av gangen, og gjør det beste jeg kan, for å få en finest mulig dag! Håper alt står bra til med deg.

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jeg tar sommerferie

Fra og med i dag tar jeg meg sommerferie. I hele 4 uker. Det skal bli godt med ferie nå. Bare lade batteriene, og lade opp til høsten. Jeg skal slappe av og kose meg masse sammen med sønnen min. Det e

Personvern / Betingelser

Copyright 2020 - Charlotte Hagen- All Rights Reserved

Org nr: 925 888 737